En elektrisk fremtid,
to modeller

smart #1 og #3

Automotive parking light, Tire, Wheel, Vehicle, Hood, Grille, Tread, Car

smart #1 Pro +

Den praktiske #1

Pro+ kombinerer stil, komfort og teknologi på en imponerende måte som gjør kjøreopplevelsen både enkel og mer fornøyelig. I denne velutstyrte modellen finner du blant annet et panoramatak som gir en fantastisk utsikt, samt skjulte dørhåndtak som gir en stilren look. Pro+ er modellen med lengst rekkevidde på hele 420 km.

Pris

409.900,-

smart #1 Pulse

Den eventyrlystne #1

Med Pulse sin kraftige firehjulstrekk kan du legge bytrafikken bak deg og dra ut på nye eventyr. Enten du skal på skitur i snødekte fjell eller en rolig tur ut på landet. Det lille ekstra ligger i CyberSparks LED-lys som gir et unikt og futuristisk utseende på bilen, stemningslys med 64 ulike farger og 5 høyttalere for en bedre lydopplevelse.

Pris

459.900,-

Land vehicle, Automotive tire, Wheel, Hood, Car, Grille, Tread
Automotive tire, Motor vehicle, Wheel, Hood, Grille, Car, Tread

smart #1 BRABUS

Den sportslige #1

I over 20 år har smart og BRABUS samarbeidet om å skape høytytende kjøretøy. Designet til smart #1 BRABUS skiller seg ut fra andre modeller med egen karosseripakke og detaljer som gir både interiøret og eksteriøret et sportslig uttrykk. Klikk deg videre for å utforske hva denne modellen har å tilby.

Pris

509.900,-

smart #3 Pro+

Den praktiske #3

Denne kraftbilen er utstyrt med alt tenkelig utstyr og tilpasset dine unike behov. Den er fullspekket med praktiske funksjoner og elegante detaljer, som sikrer at den smarte modellen #3 ser like imponerende ut som den føles å kjøre.

Pris

439.900,-

Automotive parking light, Motor vehicle, Tire, Wheel, Liquid, Hood, Grille

smart #3 BRABUS

Den sportslige #3

I mer enn to tiår har smart og BRABUS arbeidet sammen for å utvikle kjøretøy som setter nye standarder for ytelse. smart #3 BRABUS skiller seg fra mengden med sitt unike karosseri og detaljer som tilfører et sportslig preg til både interiøret og eksteriøret. Utforsk de spennende egenskapene denne modellen har å by på ved å klikke deg videre.

Pris

539.900,-